Aki igazán szeret:

 

Amellett nem lesznek kétségeid 

Nem kell hosszasan civódnod majd, tépkedve a virágszirmokat és esdekelve könyörögni, hogy a “szeret” maradjon utoljára. Nem fogod lerágni a tíz körmödet, mert hétfőn még szerelmet vallott, aztán csütörtökre szőrén-szálán eltűnt. Aki igazán szeret, annak nem változnak meg az érzései  egyik napról a másikra. Ha valóban szeret, azt tudni fogod. Ha nem, azt meg vedd észre és ne gyárts kifogásokat.

Ha nem keres, az azért van, mert nem hiányzol neki. Ennyire egyszerű.

 

Az kimutatja, amit érez

Annyiszor magyarázzuk meg önmagunknak, hogy miért is nem azt kapjuk a másiktól, amit szeretnénk. A nem ölel meg, mert “hát ő így nehezen mutatja ki az érzéseit, meg azért beszél velem olyan csúnyán, mint a kocsis, mert szegényemnek rossz napja volt”. A francokat! Aki igazán szeret, az tisztel. Ha szeret és tisztel, akkor érdemesnek tart arra, hogy bármennyire is zárkózott típus, de megnyíljon előtted. Megölel, megcsókol. Hiányzol neki, ezért keres amikor csak teheti, felhív és érdeklődik. Minden más csak kifogás.

 

Nem bánt meg

De legalábbis nem aláz meg. Mert viták mindenhol vannak és olykor előfordul, hogy olyanokat is mondunk egymásra, amit nem gondolunk komolyan. De aki igazán szeret, az biztosan nem fogja kétlábbal tiporni a nőiességed és soha nem fogja semmibe venni azt amit mondasz.

Aki így viselkedik ugyanis, az szeret igen, csak épp nem téged, hanem önmagát. 

 

Amellett jól fogod érezni magad 

Vagy ahogy divatosan mondják manapság, önmagad lehetsz mellette. Nem kellenek álarcok, nem kell játszanod a tökéletest. Épp úgy fog szeretni a kis macinacidban, mint a tűsarkúban. Nem lesz gyomorgörcsöd, ha komoly dolgokról kell beszélned vele és sosem kell olyannak mutatnod magad, mint amilyen nem vagy. A legideálisabb esetben, a Nagy Ő egyben a legjobb barátod is. Klisé, de ez legalább igaz. 

 

Mellette nem lesz B terved

A legigazabb mondat, amit manapság hallottam. Mert mellette mindent megkapsz, ami szükséges ahhoz, hogy boldog légy. Akkor meg mi a fenének gyártanál menekülő utakat?

Általa több leszel, mint ami nélküle lennél. És egyáltalán, már azt sem tudod, hogy ki vagy/voltál nélküle. Ha hasonlókat érzel, akkor jó úton jársz. Minden más csak semmitmondó, üres frázis. Ne törődj a károgókkal! Ja és feltétlenül

oszd meg a cikket, továbbá 

kövess Facebookon is!